Reserveren

VANAF WOENSDAG 28 APRIL IS ONS TERRAS WEER GEOPEND!
RESERVEREN MAG, MAAR IS NIET VERPLICHT! 🙂

******
LET OP!
‘OPEN WHEN THE SUN IS OUT’
(Bij regen zijn wij gesloten, want wij hebben geen overdekt terras. Wij zullen iedere dag op onze homepage vermelden of wij wel of niet geopend zijn! Mocht u dus verder vooruit gereserveerd hebben, check dan even op de dag zelf de website of u terecht kunt!)

U kunt tot 4 personen online reserveren en maximaal een week vooruit. (zo blijft het overzichtelijk qua weerbericht) Per tafel mogen er 2 personen plaats nemen. Bent u één huishouden dan mag u met meer personen aan één tafel plaatsnemen. Reserveert u online met meer dan 2 personen en bent u geen één huishouden, geef dit dat aan bij de opmerkingen.
Mocht u met 5 of meer personen willen lunchen of borrelen dan ontvangen wij graag even een telefonische reservering!

Heeft u een allergie of speciaal verzoek? Geen probleem, geef het gewoon even aan in een bericht bij de reservering.

Note: Mocht u bij een bepaalde datum geen tijd kunnen bevestigen, dan betekent dat deze tijdsperiode helaas helemaal vol geboekt zit of dat u binnen 4 uur van de reservering zit en geen mogelijkheid meer is tot reservering.

Belt u dus voor een reservering van binnen 4 uur bel dan even ons telefoonnummer: 0182-896911.

Op maandag & dinsdag zijn wij gesloten.

High tea reserveringen: Wilt u reserveren voor een High Tea dient u dit aan te geven in de opmerkingen. Voor alle high tea’s treffen wij verschillende voorbereidingen en worden verse producten ingekocht. Mocht u onverhoopt op de dag zelf de reservering annuleren zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Kijk voor meer info op onze high tea pagina.

We zien u graag weer, maar uiteraard zonder Corona klachten. Wij zorgen voor uw gezondheid, u toch ook voor die van ons?

Fijn dat u er weer bent in ieder geval, we hebben u gemist!

Reserveer een tafel
Contact Gegevens