Reserveren

LET OP! MET UW ONLINE RESERVERING VERKLAART U GEEN CORONA KLACHTEN TE HEBBEN & UIT ÉÉN HUISHOUDEN TE BESTAAN. BESTAAT UW GEZELSCHAP NIET UIT ÉÉN HUISHOUDEN, VERMELD DIT DAN BIJ DE OPMERKINGEN IN DE RESERVERING. 

1 juni 2020

U kunt tot 9 personen online reserveren. Mocht u met 10 of meer personen willen dineren dan ontvangen wij graag even een telefonische reservering!

Heb je een allergie of speciaal verzoek? Geen probleem, geef het gewoon even aan in een bericht bij de reservering.

De keuken is geopend vanaf 12:00 uur. Voor deze tijd bent u altijd welkom voor koffie en gebak.

Note: Mocht u bij een bepaalde datum geen tijd kunnen bevestigen, dan betekent dat deze tijdsperiode helaas helemaal vol geboekt zit of dat u binnen 4 uur van de reservering zit en geen mogelijkheid meer is tot reservering.

Belt u dus voor een reservering van binnen 4 uur bel dan even ons telefoonnummer: 0182-896911.

Op dinsdag zijn wij gesloten.

High tea reserveringen: Wilt u reserveren voor een High Tea dient u dit aan te geven in de opmerkingen. Voor alle high tea’s treffen wij verschillende voorbereidingen en worden verse producten ingekocht. Mocht u onverhoopt op de dag zelf de reservering annuleren zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Kijk voor meer info op onze high tea pagina.

We zien u graag weer, maar uiteraard zonder Corona klachten. Wij zorgen voor uw gezondheid, u toch ook voor die van ons?

Fijn dat u er weer bent in ieder geval, we hebben u gemist!

Reserveer een tafel
Contact Gegevens