Fietsroutes vanaf Aan de Dijck

Wilt u een genieten van de mooiste fietsroutes waarbij u start en eindigt bij Restaurant Aan de Dijck in Bergambacht. Bekijk hieronder eens de mogelijkheden waarbij de start en eindigt bij Aan de Dijck. Zo kunt u uw auto parkeren en uw fiets uitladen waarna u voor of na uw fietsroute eens lekker geniet van een kop koffie met appelcake of een uitgebreide lunch.

Wat ook handig is dat Restaurant Aan de Dijck gelegen ligt aan de veerpont van Bergambacht. Zo kunt u gemakkelijk met de fiets genieten aan de ‘overkant’ van de Lek in de Alblasserwaard. Ook hiervan vindt u op deze pagina een voorbedachte fietsroute.

Tevens is het mogelijk om bij de ingang van het restaurant uw elektrische fietsen oftewel zgn. E-bikes op te laden.  Kijk ook eens op route.nl of download de app op uw smartphone zodat u de route bij de hand heeft.

Molen- en kerkenroute in de Krimpenerwaard. Start en finish bij Restaurant Aan de Dijck.

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

 

 

Langs mooie oude molens in de Alblasserwaard. Start en finish bij Restaurant Aan de Dijck en de veerpont van Bergambacht.

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland